Διαμονη

ΔΩΜΑΤΙΑ

* We will contact you to confirm your reservation.

 ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ.

Palataki armcharis, relax area - rooms marmaras lysos

Στούντιο Παλατάκι

Το στούντιο Παλατάκι είναι το μικρότερο αλλά πιο άνετο στούντιο, ιδανικό για ένα ζευγάρι, ειδικά το χειμώνα. Το Palataki διαθέτει 1 διπλό κρεβάτι, ντους, τουαλέτα, μικρή κουζίνα, ψυγείο, τζάκι.

Στούντιο Ανώι

Το στούντιο Ανώι βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του Αγροτουριστικού. Ένα ευρύχωρο στούντιο με 2 μονά κρεβάτια και έναν καναπέ-κρεβάτι που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2 ενήλικες. Διαθέτει επίσης ντους, τουαλέτα, μικρή κουζίνα, ψυγείο, ξυλόσομπα. Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα στη δική του μικρή ιδιωτική βεράντα.

Anoi bed room

Στούντιο Μακρυνάρι

Στούντιο με διπλό κρεβάτι και καναπέ που ανοίγει σε κρεβάτι για δύο άτομα. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Διαθέτει μικρή κουζίνα, κλιματισμό, καθιστικό, ψυγείο, τζάκι. Ιδανικό για χειμερινές και καλοκαιρινές εμπειρίες.

Στούντιο Κατώι

Το στούντιο Κατώι είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο στούντιο. Αποτελείται από 2 δωμάτια σε μια πολύ μοντέρνα αρχιτεκτονική. Είναι άνετο και ιδανικό για να φιλοξενήσει μια οικογένεια 5 ατόμων. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ντους, τουαλέτα, ψυγείο. Δεν είναι συχνά διαθέσιμο!!

katoi sofa
Check In & Check Out

Το check-in γίνεται από τις 17:00 και το check-out μέχρι τις 15:00.

Πολιτική ακύρωσης

Οι πολιτικές ακύρωσης και προπληρωμής διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο καταλύματος.

Πολιτική απορρήτου

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας.

εχετε καποια ερωτηση;

Μιλήστε με τον οικοδεσπότη